Cégünket eredetileg 2000-ben, Stepan Kft. név alatt, 50%-os osztrák részesedéssel alapítottuk.

Később az osztrák részesedés átkerült a magyar alapítók tulajdonába és azóta, mint MF-Team Kft. működik.
Jellemzően , a kiemelkedő minőségű berendezéseket  gyártó világ cégek a piacukat jelentő területeken saját képviselettel vagy képviselővel értékesítenek.
Ennek oka a jobb hely ismeret, a gyors és problémamentes ügyfélkapcsolat tartás, valamint a nyelvi nehézségek kiküszöbölése.
Az MF-Team Kft.  is ennek szellemében dolgozik. A külföldi partnercégeink termékei az adott területeken a legmagasabb minőséget képviselik.  Munkánk értékmérője, hogy cégünk több, mint 15 éves múltra tekint vissza. Az induláskor képviselt cégek azóta is kiemelt partnereink közé tartoznak, és az évek alatt, mind a magyarországi ügyfelek, mind a külföldi partnercégek száma folyamatosan nőtt.


Tevékenységi területeink:

 

  • BRONTO SKYLIFT Teleszkópos kosaras emelők (Tűzoltósági és ipari célokra), Tűzoltóhajó (ref.: Budapesti dunai tűzoltóhajó),
  • Tűzoltósági kiegészítő (málha) felszerelések: 
ENDRESS gyártmányú generátorok, GODIVA szivattyúk,
  • 2012-től kezdődően  tűzoltó járművekre vonatkozóan teljes körű szervizszolgáltatással bővítettük tevékenységi köreinket.
  • SAURUS tűzoltó gépjármű fecskendők

  • Nyomdaipar 
NILPETER tekercses nyomtatási technológia, kiegészítő területeivel együtt. ROTOMETRICS, amely kiegészítő termékeket gyárt nyomdaipari megoldásokhoz.
  • Elektonikai tesztelő berendezések, mérőtűk, adapterek az autóipar beszállítói részére 
FEINMETALL
  • Bimetál hőkapcsolók, biztosítékok, termosztátok 
MICROTHERM
  • Nyomtatott áramkörű lapok gyártáshoz: iPulse márkájú japán beültetőgép, McDry alacsony páratartalmú szekrény és egyéb gyártási alapanyagok
  • Vegyi technológiák a nyomtatott áramköri lapok, multilayerek  gyártásához

 

Múltunk, elvégzett munkáink eredményessége, valamint partnereink (vevő és eladó oldal) pozitív visszajelzése alapján, cégünk optimistán tekint a jövőbe.
Az általunk képviselt külföldi cégektől minden létező támogatást megkapunk és ezt a magyarországi partnereink felé eredményesen továbbítjuk.

Erősségünk, sok egyéb összetevő mellett,  abban is rejlik, hogy gyorsan reagálunk az ügyfeleink kéréseire, kihasználjuk a korunk szinte összes kommunikációs lehetőségét, maximálisan rugalmasan kezeljük a felmerülő igényeket, és a családias munka körülményeknek, és légkörnek köszönhetően partnereink, ügyfeleink nem érzik úgy, hogy elvesznek a bürokrácia, kompetencia és “felelősség tologatás” útvesztőiben.